2013 05 18

Boze Bikers

 

Ronald en ik lopen over straat in een hele drukke stad. Het moet iets van Koninginnedag zijn ofzo. Bij een poort worden we tegen gehouden door verschillende groepen homohaters. Van die dronken types die daar echt zo mee bezig zijn. Er is een groep hip hop achtige types, een groep kakkers, een groep motortypes. En ze vinden ons eruit zien als homo's en dat zeggen ze ook. Ze hebben een beetje ruzie met elkaar over wie ons het eerst zag, en wie dus het meeste recht heeft om ons lastig te vallen, zelfs. Maar meer dan elkaar vallen ze toch ons lastig. Maar dan komt er een groep andersoortige bikers die een stuk meer autoriteit hebben, kennelijk, en de anderen druipen af.

 

De groep motortypes gijzelt ons. Ze gaan ons morgen in elkaar slaan maar eerst nemen ze ons gevangen. Ze zijn daar heel stellig en hardhandig over. Om naar hun clubhuis of hun gebied te komen, moeten we allemaal op springstokken een flinke afstand over een bruingrijs achting parcours afleggen.

 

De camara filmt ons allemaal van boven, in vogelvlucht. We zien dat Ronald probeert te ontsnappen, hij hopt met een flauwe bocht van het parcours af en hoopt dat niemand hem dat ziet doen. Een scène later krijg ik zijn hoofd verpakt in plakband: zo strak is het verpakt, dat het hoofd is gekrompen.

 

De bikers sluiten mij op in een hoge toren. Morgen gaan ze mijn tanden en kiezen eruit  slaan, maan kaak losbreken, en andere botten. Zo doen ze dat altijd met homo's, zeggen ze. Ik kom er niet eens op om te zeggen dat ik niet eens homo ben, of ik denk dat het geen zin heeft ofzo. In plaats daarvan ben ik vooral heel bang want ze willen ook minimaal 1 oog uitdrukken.

Het gekke is dat sommige bikers zeggen bij de club gekomen te zijn op de zelfde manier als ik.


Vervolgens zijn er drie aflopen op deze droom:
1. Ik bedenk me: hee maar alle bikers hebben al hun ogen en hun kaken nog… Zou het soms meevallen en is dit een test?
2. Ik klim naar beneden, zoals spiderman, dus ondersteboven, maar val.
3. ik pleeg zelfmoord door uit het raam van de toren te springen.